Hoofdwoning

8 personen

Schuurwoningen

6 personen

Kleine huisjes

2 personen

Geniet van rust en ruimte aan de Zeeuwse kust

Net buiten Domburg, onderaan de duinen, ligt De Trommel. In vroeger tijden was De Trommel Domburg een boerderij. Nu is het een heerlijke plek om uit te rusten en vakantie te vieren. We verwelkomen u graag in één van onze zeven verschillende vakantiehuizen. 

Vakantiewoning - Hoofdwoning

Vakantiehuisjes

Tot 8 personen

Van harte welkom

Wij, Sander en Marieke de Visser, beheren De Trommel met veel plezier. We delen dit bijzondere plekje graag met andere mensen.

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Iedereen krijgt bij ons een warm welkom én alle rust en ruimte om te ontspannen en te genieten van deze fijne locatie dichtbij de natuur. 

Wij hechten veel waarde aan ons geloof in God. Dat heeft een belangrijke plaats in ons leven. Daarom zien we de zondag als wekelijkse rustdag. We gaan dan naar de kerk en werken niet. Op deze dag overdenken we wat God aan ons geeft en genieten daarvan.

Kom binnenkijken!

Bekijk de sfeervolle interieurs

Hoofdwoning

Vooraan op het erf vindt u het oorspronkelijke woonhuis van het boerenerf. De hoofdwoning is geschikt voor 8 personen…

Schuurwoningen

Midden op het erf staat een schitterend gerestaureerde boerenschuur. Hierin bevinden zich 4 schuurwoningen die geschikt zijn voor 6 personen…

Kleine huisjes

Voor en achter de boerenschuur staan twee knusse woningen die geschikt zijn voor 2 personen…

Het erf

Op het erf van De Trommel is genoeg te beleven.
Ontmoet nieuwe mensen of  ontspan met een boek. De kinderen vermaken zich intussen op de trampoline of het voetbalveldje. Zijn ze uitgespeeld, dan mogen ze de kippen voeren of een kijkje nemen bij de schapen of de konijnen.

 

Ruimte voor rust

Op het erf is er ruimte om te parkeren, veel ruimte om te spelen en plaats om te ontspannen. Hier vindt u ook onze boerderijdieren.

Voor de kinderen

Kinderen vermaken zich prima op de trampoline of trappen een balletje op het grasveld. Voor de allerkleinsten is er op 2 minuten loopafstand een glijbaantje en schommel op het strand.

Laadpunt voor je elektrische auto

Wilt u uw auto opladen? Op het erf van  De Trommel Domburg is een laadpunt aanwezig. Zo is uw auto snel weer klaar voor gebruik en kunt u eropuit!

Plattegrond van het erf

Bekijk de plattegrond voor een overzicht van het erf met de verschillende vakantiewoningen.

Interieurs waarin je tot rust komt

De Trommel Domburg

De Trommel Domburg is een kleinschalig vakantiepark dichtbij het strand. Op het voormalige boerenerf zijn zeven vakantiewoningen gevestigd. Er zijn vier 6-persoons vakantiewoningen. Verder zijn er twee 2-persoons huisjes en een 8-persoons vakantiehuis. De boerderij heeft een rustige ligging in de natuur. Al onze vakantiewoningen zijn huisdiervrij. Op deze manier houden we onze vakantiewoningen hygiënisch.