Hoera!

mei 13, 2020

Vandaag vier ik de Trommel!

Het is nog fris buiten, maar de zon schijnt al volop. De bomen dragen hun groene blad, de zaden ontkiemen op het land. Voorjaarsbloemen gehaald bij een plaatselijke kweker geven de terrassen een feestelijk tintje. Vogels zingen hun hoogste lied, een kwikstaartje vliegt zijn vliegenmaaltijd bij elkaar en een zachte zeebries strijkt langs mijn gezicht.

Het is mei 2020 en sinds een week verblijven er weer gasten op de Trommel, hoera!

Wat eerst niet kon door het virus, is nu voorzichtig weer mogelijk.

We morgen weer gasten ontvangen! We halen opgelucht adem en ervaren het als een zegen dat wij u weer mogen verwelkomen en u kunt genieten van deze mooie plek.

Even al uw meegenomen bagage neerzetten en loslaten. Tijd voor ontspanning!

Zoekt u voor Hemelvaart of Pinksteren nog een vakantiestekje, we hebben door de bijzondere omstandigheden van deze tijd nog een paar plekjes over.

Wij zullen er voor zorgen dat uw vakantiewoning grondig schoongemaakt is en besteden in deze tijd extra aandacht aan het reinigen / desinfecteren van handcontactpunten. Ook onze moltons van kussens en matrassen, gaan evenals het beddengoed, na iedere verhuurbeurt naar de wasserij.

Het is tijd voor een strandwandeling. De natuur is prachtig, ik ga zo naar buiten. Maar niet voordat ik genoten heb van een kopje koffie. Dit keer niet met een Zeeuwse bolus, maar met echt Fries suikerbrood. Fryske sûkerbôle? Ja we boffen maar met zo’n verrassing van de gasten. Mmm heerlijk!  heel hartelijk dank! Vandaag vier ik de Trommel!

Zonnige groet,

Marieke de Visser

Volg ons via Instagram

Deze blogs plaatsen we ook op ons - instagramaccount

Informatie

Voor meer informatie.
Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

+31 (0)6 18 79 25 11

Vraagje?

Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Reserveren

Wilt u graag reserveren?
U kunt direct een reserveringsaanvraag doen via deze website.

Logo - Naar de homepage

Tot ziens!