Omgeving

Praktische informatie over de omgeving en meer...

 

Fietsen, Wandelen, Genieten…

Er valt van alles te beleven. Om u een beetje op weg te helpen hierbij een paar ideeën.

Vanaf De Trommel loopt u over de duinen of het strand in 20 minuutjes naar Domburg.

Domburg, een combinatie van prachtige stranden en een schilderachtig dorpje net achter de duinen, een geliefde badplaats. De heerlijke zeelucht, het bos en de duinen geven u een echt vakantiegevoel.

Door de winkeltjes en restaurantjes, voornamelijk in de Ooststraat (hoofdstraat) is het vaak gezellig druk.

In de zomermaanden is er iedere maandag markt in Domburg, van 12.00 uur tot 21.00 uur.

In de omgeving zijn verschillende kerken die u op zondag kunt bezoeken.

Mooi wandelgebied

Rond De Trommel is het heerlijk wandelen. Over het strand, de duinen, het platteland of over het laarzenpad wat achter De Trommel bij Camping Janse over het erf loopt. 

Bezoek De Manteling in Domburg of natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder. Een prachtig gebied dat de moeite waard is om doorheen te wandelen. Via 3 uitgezette wandelroutes kunt u het grootste deel van dit gebied doorkruisen. U kunt er zeker reeën en damherten tegenkomen.

In het Vroon Westkapelle kunt u bijzondere vogels spotten. Op de dijk in Westkapelle vindt u o.a.een vogelhut. 

 De op een na hoogste duintop van Zeeland vindt u in Zoutelande. U kunt deze al wandelend over dijk en duinen bereiken of u loopt via het strand en neemt de strandtrap. Wanneer u op adem bent gekomen, kunt u genieten van het adembenemende zicht op zee, strand en het dorp Zoutelande.

 

De Duinen bij De Trommel - vakantieverblijf te Domburg

Heerlijk fietsen in de omgeving

Fietsen huurt u bij Leo en Annie Joosse in Aagtekerke. Hun fietsenwinkel bevindt zich op het dorpsplein, naast de toren van Aagtekerke.

Vanaf De Trommel fietst u over de Westkapelse zeedijk, door het Krekenbos, onderlangs de duinen naar Zoutelande. Van daaruit fietst u onderlangs de duinen naar Dishoek en uiteindelijk de boulevard van Vlissingen.

 Pluktuin

Bezoek de Pluktuin ‘Hof Hazenberg’. Open van juni tot oktober. U kunt er terecht voor het plukken van bloemen en fruit. Na een fietstocht een goede stopplaats om op het tuinterras te genieten van het zonnetje en een heerlijk zelfgemaakte taart! Hier komen ook onze verse bloemen vandaan. 

Meer tips over de omgeving vindt u achterop ons huisreglement in uw vakantiehuis of vraag ons naar meer informatie.