Over ons

De Trommel, een unieke plek waarvan we u graag laten meegenieten!

Wij, Sander en Marieke de Visser, hebben De Trommel in 2013 overgenomen en beheren het vakantieverblijf met veel plezier. We delen dit bijzondere plekje graag met andere mensen.

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Iedereen krijgt bij ons een warm welkom én alle rust en ruimte om te ontspannen en te genieten van deze fijne locatie dichtbij de natuur. Of u nu als stel, gezin, familie, vrienden of alleen bij ons verblijft: iedereen is welkom. Vindt u het leuk om een praatje te maken met ons of andere gasten dan is daar gelegenheid voor. Bent u gesteld op rust dan is er genoeg privacy om te ontspannen en uit te rusten. 

Wij hechten veel waarde aan ons geloof in God. Dat heeft een belangrijke plaats in ons leven. We zien de zondag als wekelijkse rustdag. Dit betekent dat we zelf naar de kerk gaan, niet werken en deze dag overdenken wat God aan ons geeft en daarvan genieten.

Meer over Sander en Marieke

Sander is in het dagelijks leven actief als monteur en beheerder van De Trommel. Een man van het platteland. Opgegroeid op een boerderij geniet hij van de omgeving en zorgt hij ervoor dat De Trommel in perfecte staat verkeert.

Mensen verwelkomen is haar niet vreemd. Naast haar werk als basisschool juf geniet Marieke ervan de gasten te verrassen met een boeketje verse bloemen en ervoor te zorgen dat de vakantiehuizen tiptop in orde zijn.