Tot ziens!

feb 28, 2020

Klaar voor vertrek?! 

Vrijdagochtend. De ochtendzon komt op achter de schuur, de kippen kakelen om hun ontbijtje, de wind wiegt het riet heen en weer en als je goed luistert hoor je boven op de duinen een vlaggenmast wapperen.

De omgeving lijkt in rust, maar toch is deze ochtend anders dan alle andere ochtenden op de Trommel. De gasten maken zich op voor vertrek en de bewoners voor een drukke wisseldag.

Geen tijd voor een aantal kilometer hardlopen of een zandkasteel bouwen op het strand. Wel even naar de bakker voor een vers gebakken broodje of de laatste bolussen voor het thuisfront, om dan weer snel naar de vakantiewoning terug te keren. De auto dit keer niet zo netjes bepakt als op de heenreis. Iemand die zich vertwijfelt afvraagt waar toch al die spullen vandaan komen.. Kinderen worden in de auto gezet, waarna ouders het huis controleren op slingerende sokken, knuffels en opladers. Er wordt afscheid genomen van de buurtjes. 

Inmiddels staan de tubs met schoonmaakattributen klaar en zit de schoonmaakploeg aan de koffie. Het is tegen tienen als in het woonhuis de deurbel gaat. De gasten vertrekken. Ervaringen worden gedeeld, handen geschud, wensen uitgesproken. ‘Met Pasen hopen we weer te komen’, ‘We komen zeker terug’, ‘Tot ziens hè!’.

Mooi is dat! Mensen die van dit bijzonder plekje hebben genoten. Mensen met eigen verhalen, blijde en verdrietige momenten. Mensen die zichtbaar genoten hebben van deze plek en hier konden ontspannen. Mensen die even deel hebben uitgemaakt van de omgeving waarin je leeft.

Er wordt gezwaaid. Verhalen gaan mee. Verhalen zijn er elke dag. Middels dit blog houden we u graag op de hoogte wat betreft de belevens(w)aardigheden op de Trommel.

 Geniet er van en hopelijk tot ziens;)!   

Hartelijke groet, Marieke de Visser

 

Volg ons via Instagram

Deze blogs plaatsen we ook op ons - instagramaccount

Informatie

Voor meer informatie.
Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

+31 (0)6 18 79 25 11

Vraagje?

Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Reserveren

Wilt u graag reserveren?
U kunt direct een reserveringsaanvraag doen via deze website.

Logo - Naar de homepage

Tot ziens!