Vakantiehuisje huren Zeeland

Sfeervolle vakantiewoningen met ieder een eigen karakter.

8-persoons vakantiehuis

6-persoons vakantiehuis

2-persoons vakantiehuis

Hoofdwoning

Links vooraan het op erf

Schuurwoningen

Midden op het erf

Kleine woningen

Voor en achter de schuur

Huur een vakantiehuisje in Zeeland aan strand

Vakantieverblijf De Trommel Domburg is een kleinschalig vakantieverblijf aan het Zeeuwse strand tussen Domburg & Westkapelle in. U kunt hier een vakantiehuisje huren in Zeeland op slechts 2 minuten loopafstand van het strand! U hoeft alleen de weg over te steken en u staat onderaan de duinovergang. Wilt u heerlijk genieten van duinen, het strand en de prachtige fietspaden langs de Zeeuwse kust? Boek dan uw vakantiehuisje in Domburg en geniet van de Zeeuwse natuur!

Vakantiewoning Domburg

De Trommel biedt 3 verschillende vakantiewoningen in Domburg voor een onvergetelijke vakantie aan de Zeeuwse kust:

– Vakantiewoning type 1 ‘Hoofdwoning‘: deze vakantiewoning biedt ruimte tot 8 personen.
– Vakantiewoning type 1 ‘Schuurwoning‘: op het park vindt u in totaal 4 schuurwoningen. Deze zijn naast elkaar gebouwd en bieden ruimte tot 6 personen. Schuurwoning 4 is net wat ruimer dan de andere woningen en is ook geschikt voor mindervaliden en is rolstoelvriendelijk.
– Vakantiewoning type 1 ‘Kleine huisjes‘: de twee kleine huisjes (Bie de Kappe & De Zwelm) zijn geschikt voor 2 personen.

Vakantiehuis huren strand

Een vakantiehuis dichterbij strand gaat u moeilijk vinden! Deze voormalige boederij staat aan de Schelpweg, Domburg. Deze weg bevindt zich direct onderaan het strand. Als u de voordeur van uw vakantiewoning uitstapt staat u binnen twee minuten loopafstand met uw voeten in het zand! Veel van onze gasten komen naar ons toe omdat ze willen genieten van het strand, de zee en de duinen. In de zomer kunt u heerlijk genieten van een strandvakantie en hoeft u niet ver met spullen te slepen en/of de auto ver te parkeren met bijkomende parkeerkosten.

Daarnaast leent zich de zee in dit gedeelte van de Zeeuwse kust zich goed voor golfsurfen, we zien daarom ook in het voorjaar en najaar golfsurfers naar onze verblijven toekomen.

Het vakantieverblijf

Van oorsprong was dit huis een boerderij met verschillende bijgebouwen. Deze zijn omgebouwd tot zeven verschillende vakantiehuizen. Wilt u een vakantiewoning huren in Zeeland? Kom tot rust in De Trommel, onderaan de duinen, op een steenworp afstand van het bruisende Domburg.

Vanaf het vakantieverblijf bent u in 2 minuten lopen op het strand van Domburg. Het platteland rondom De Trommel geeft rust, ruimte en natuur. De kinderen vermaken zich op de trampoline, de zandbak of het voetbalveldje.

De hooikap is een grotere ruimte op het erf die gebruikt kan worden om met meerdere mensen tegelijk te eten. Dat is handig en gezellig wanneer u met een grotere groep een aantal huisjes tegelijk huurt. Een laadpaal voor de auto en oplaadpunten voor de elektrische fiets zijn beschikbaar. De kinderen leven zich uit op trampoline, trappen een balletje op het veldje of maken zandtaartjes in de zandbak. We hebben een aantal leuke dieren, zoals onze Suffolkschapen, Duitse Reuzen en kippen. De kippen zorgen voor verse eitjes, te vinden onder de hooikap. De vakantiehuizen zijn met veel oog voor detail ingericht. We zorgen altijd voor verse bloemen! 

Met onze fijne ploeg schoonmaaksters gaan we voor schone en stijlvolle vakantiehuizen, zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie!