Unieke vakantiewoningen op een gezellig erf

Sfeervolle woningen met ieder een eigen karakter.

8-persoons vakantiehuis

6-persoons vakantiehuis

2-persoons vakantiehuis

De hoofdwoning

Links vooraan het op erf

Schuurwoningen

Midden op het erf

Kleine woningen

Voor en achter de schuur

Sfeervol vakantiehuis huren

Vakantieverblijf De Trommel Domburg is een kleinschalig vakantieverblijf aan de Zeeuwse kust. Van oorsprong was dit huis een boerderij met verschillende bijgebouwen. Deze zijn omgebouwd tot zeven verschillende vakantiehuizen. Wilt u een vakantiewoning huren in Zeeland? Kom tot rust in De Trommel, onderaan de duinen, op een steenworp afstand van het bruisende Domburg.

Vanaf het erf bent u in 2 minuten lopen op het strand. Het platteland rondom De Trommel geeft rust, ruimte en natuur. We hebben een aantal leuke dieren, zoals onze Suffolkschapen, Duitse Reuzen en kippen. De kippen zorgen voor verse eitjes, te vinden onder de hooikap. 

Het erf

De hooikap is een grotere ruimte op het erf die gebruikt kan worden om met meerdere mensen tegelijk te eten. Dat is handig en gezellig wanneer u met een grotere groep een aantal huisjes tegelijk huurt. Een laadpaal voor de auto en oplaadpunten voor de elektrische fiets zijn beschikbaar. De kinderen leven zich uit op trampoline, trappen een balletje op het veldje of maken zandtaartjes in de zandbak. De vakantiehuizen zijn met veel oog voor detail ingericht. We zorgen  altijd voor verse bloemen! 

Met onze fijne ploeg schoonmaaksters gaan we voor schone en stijlvolle vakantiehuizen.