Kleine vakantiehuisjes in Zeeland

Bekijk de twee knusse 2 persoons vakantiehuizen.

De kleine tweepersoons vakantiehuisjes

Op het grote boerenerf staan twee kleinere vakantiehuisjes, elk geschikt voor twee personen. Vanuit De Zwelm, het witte huisje, kijkt u uit over de landerijen. Bie de Kappe, het zwarte 2-persoons vakantiehuisje, biedt uitzicht op het erf. De Zwelm is het voormalige varkenshok van de boerderij en Bie de Kappe het voormalige kippenhok. Omgebouwd tot twee luxe vakantiewoningen waar het heerlijk vakantievieren is aan de Zeeuwse kust. Binnen twee minuten wandelen vanaf dit vakantiehuisje staat u op het strand! Daarnaast bent u binnen 8 minuten fietsen in het centrum van Domburg en zijn toeristische dorpen als Zoutelande, Vrouwenpolder en Middelburg op fietsafstand.

Vrijstaand  •  Privéterras  •  Vloerverwarming

2 persoons vakantiehuis / Reserveren

Vrijstaand  •  Privéterras  •  Vloerverwarming

2 persoons vakantiehuis / Reserveren

Vakantiehuis huren 2 personen Zeeland

Wilt u heerlijk genieten met z’n tweeën van de Zeeuwse omgeving? Het wijdse platteland en de heerlijke Zeeuwse stranden? Of ga je de sportieve uitdaging aan om te golfsurfen? Op ons vakantieverblijf komt het allemaal bij elkaar! Vanaf de 2 persoons vakantiehuizen, De Zwelm en Bie de Kappe, staat u binnen 2 minuten wandelen op het strand. U kunt vanaf het vakantieverblijf ook de andere kant op, dan loopt u direct de wijdse Zeeuwse polder in. U kunt daar heerlijke rustige wandelingen maken of mooie fietsroutes maken. Uiteraard kunt u ook langs de kust prachtige fietsroutes volgen over de Zeedijk bij Westkapelle naar Vlissingen toe of richting Vrouwenpolder, over de Oosterscheldekering naar Neeltje Jans. Deze laatste fietstocht is retour 40 kilometer.

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens uw vakantie op ons vakantieverblijf tot rust komt. Daarom hebben we de tweepersoons vakantiehuizen sfeervol en rustgevend ingericht. Elk met zijn eigen karakter. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het vakantiehuis goed schoon is gemaakt en dat zetten we verse bloemen bij aankomst voor in het vakantiehuisje. En als u vragen heeft kunt u ons, Sander of Marieke, altijd even aanspreken. Zo kunt u bij De Trommel Domburg genieten van het beste wat de Zeeuwse kust u te bieden heeft!