Het erf

Over het erf van De Trommel en de omgeving.

Vakantieverblijf de Trommel is van oorsprong een boerderij en nu een kleinschalig vakantieverblijf met zeven verschillende vakantiehuizen. Door de ligging aan de Zeeuwse kust, onderaan de duinen en net buiten het bruisende Domburg, is het een fijne plek om tot rust te komen.  Met onze fijne ploeg schoonmaaksters gaan we voor schone en stijlvolle vakantiehuizen.

Op het erf

Op het erf van De Trommel kunt u heerlijk uitrusten op uw terras, of een praatje maken met een van de andere gasten. De kinderen leven zich uit op de trampoline of het voetbalveldje. Voor de kleinere kinderen is er een zandbak. 

We hebben een aantal leuke dieren, zoals onze Suffolkschapen, Duitse Reuzen en kippen. De kippen zorgen voor verse eitjes, te vinden onder de hooikap. 

Ook is er op het erf plaats om uw auto te parkeren. Er is een laadpaal aanwezig voor uw elektrische auto en een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

 

 

De Hooikap

De hooikap is een grotere ruimte op het erf die gebruikt kan worden om met meerdere mensen tegelijk te eten. Wanneer u met een grotere groep een aantal huisjes tegelijk huurt, is dit een fijne plek om elkaar te ontmoeten.

Genieten van de omgeving

Het platteland rondom De Trommel geeft rust, ruimte en natuur. Met kleine kinderen loopt u vanaf de Trommel zo naar het strand. Wilt u tussendoor even terug naar het huisje, dan is dat geen probleem: in 2 minuten bent u weer op het erf. Voor een lekker drankje kunt u bij een van de plaatselijke strandtenten terecht. Over de duinen loopt u in 20 minuten naar Domburg om gezellig te winkelen of een hapje te eten.