Veelgestelde vragen

Vind hier een antwoord...

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht via het formulier op onze contactpagina.

Hoe laat kunnen we aankomen?

Vanaf 14.30 uur kunt u gebruik maken van de vakantiewoning die u hebt gehuurd. Tenzij anders afgesproken gaan we er vanuit dat u tussen 14.30 uur en 18.00 uur arriveert. Laat het ons weten, indien u eerder of later komt.

Graag bij aankomst melden dat u er bent. Wij wonen in de laatste schuurwoning. Krijgt u geen gehoor, loop dan gerust achterom via de tuin in of neem telefonisch contact met ons op.

Hoe laat moeten we vertrekken?
Op de vertrekdatum dient u de woning om 10.00 uur te verlaten. U kunt de sleutel bij ons inleveren.
Wat is in het huisje aanwezig voor baby’s en peuters?
Er is een babybedje aanwezig. Bij bet babybedje is geen dekbedje inbegrepen, deze moet u zelf meenemen. Er is ook een kinderstoel aanwezig. Heeft u een tweede kinderstoel nodig? Vraag het ons gerust. Verder zijn er traphekjes die het verblijf voor uw kindje extra veilig maken. Er is geen babybadje maar wel een grote tub om uw peuter in te badderen.

Kinderen tot ongeveer 12 jaar vermaken zich prima met de trampoline of trappen een balletje op het grasveld bij de trampoline. Verder is het strand op loopafstand, u vindt daar een picknicktafel met glijbaantje en schommel voor de allerkleinsten.

Waar kunnen we terecht voor onze boodschappen?

In Domburg is een supermarkt (Albert Heijn) waar u tot 20.00 uur terecht kunt voor uw boodschappen.

In Westkapelle vindt u een Spar waar u tot 18.00 uur terecht kunt voor uw boodschappen. Op vrijdag is deze winkel tot 20.00 uur open.

Waar kunnen we fietsen huren?

U kunt fietsen huren in Aagtekerke bij Leo Joosse of in Domburg bij Akkerdaas tweewielers. Fietsen kunt u ook vooraf reserveren en zelfs op De Trommel laten bezorgen en afhalen.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van fietsen op:

http://www.leojoossetweewielers.nl/fietsverhuur

http://akkerdaastweewielers.com/nl/fietsenverhuur/

Wat is de afmeting van de bedden?

Bedden zijn eenpersoons bedden en hebben een afmeting van 90 x 200. U kunt altijd beddengoed bij ons huren. De kosten hiervan zijn 7,50 euro per pakket. Als u een pakket beddengoed wilt huren, willen we u vragen dit bij uw reservering aan te geven.

Het is ook mogelijk om handdoeken te huren, deze zijn 7,50 euro per pakket.

Wat is de inhoud van een handoekenpakket?

Het handdoekenpakket bestaat uit 3 douche handdoekken. De kosten zijn 7,50 euro per pakket. U kunt bij uw reservering aangeven hoeveel handdoekenpakketten u wilt.

Wat is de inhoud van het keukenlinnenpakket?

In het keukenlinnepakket zit:

– Handdoek

– Keukendoek

– Droogdoek

– Schuurspons

De kosten zijn 5,- euro per pakket. U kunt bij uw reservering aangeven hoeveel handdoekenpakketten u wilt.